Inloggen Wiskit

Voeten op Texel, De Cocksdorp, Texel

Nicollette van Kooten, podotherapeut, de Cocksdorp, Texel,

‘Sinds de start van de drukte rondom de AVG ben ik aan het rondkijken geweest op verschillende sites om mij te informeren over wat de beste manier is om de AVG te implementeren in mijn (solo) podotherapiepraktijk. Hier en daar vond ik wat AVG-implementatie-tools, maar als ik die doorlas sloeg de schrik me om het hart en schoof de hele AVG weer voor mij uit.  Omdat 25 mei wel steeds dichterbij kwam en ik mijn hoofd niet in het zand kon blijven steken ging ik toch weer  op zoek naar een passende oplossing voor mij en mijn praktijk. Uiteindelijk kwam ik terecht op de website van de VVAA, en zo vond ik de link naar Waveland waar ik kon kiezen uit 3 verschillende modules; Basis, Comfort en Compleet.

De informatie op de website vond ik wat summier en omdat ik twijfelde welke module voor mij het meest geschikt was, heb ik contact opgenomen met Waveland. Zij adviseerden mij om voor module Comfort te kiezen. Ik kon binnen 30 minuten aan de slag, en ben er gewoon voor gaan zitten. Na 15 minuten had ik de opzet van de module door; het is gewoon een kwestie van goed lezen en dan invullen wat er gevraagd wordt. Omdat ik het idee had dat ik die hele AVG-koe nu eens goed bij de horens gevat te hebben werd ik enthousiast en na elke dag een uurtje ermee bezig te zijn geweest heb ik de hele module in 1 werkweek bijna afgerond. Wat ik zo fijn vind is dat ik zeker weet dat ik niets heb overgeslagen, dat ik niet iets heb gemist, maar dat ik helemaal klaar ben voor de AVG en dat is een heel goed gevoel.

Voordat ik begon aan deze module twijfelde ik enorm, het bedrag is best hoog voor een solopraktijk, en de informatie op de website is wat summier. Daarnaast werd wel duidelijk aangegeven wat de prijs is van de modules en werd duidelijk gemaakt dat dit een jaarlijks terugkerend bedrag is. Ik vroeg me af of dit wel een passende oplossing voor mijn praktijk zou zijn.  Nu ik klaar ben met deze module ben ik zo tevreden, dat ik zelfs doorstroom naar de module Compleet.’

Lees ook

Verhagen Mondzorg

8 juni 2018

Waveland dataveiligheid en het dataveiligheidsportaal raad ik  tandartspraktijken en/of andere zorginstellingen welke bijzondere persoonsgegevens verwerken,  graag aan. Op eenvoudige wijze, middels een stappenplan,  word je door een menu geleid en krijg je handvatten mee om jouw organisatie AVG ‘proof’  te maken en te houden. Waveland biedt een volledig kwaliteitssysteem waarin beleid, procedures en registraties allemaal […]

Lees meer

Chiropractie Tønner, Amsterdam

15 mei 2018

Gitte Tønner, M.Sc., Chiropractor bij Chiropractie Tønner, Amsterdam “Vanaf de eerste klik wordt je goed door de wetgevings – jungle begeleid. We werden steeds zeer snel van een antwoord voorzien met kleine en grote vragen. Ook het omzetten naar een groter pakket ging makkelijk. Ik heb al een aantal collega’s VvAA/Waveland dataveiligheid aanbevolen. Ze stellen […]

Lees meer

Tandartspraktijk Beyers, Rotterdam

31 oktober 2017

Rina Driesen, assistente tandarts Beyers: “We hebben direct een start gemaakt. Ik heb het gevoel dat we echt beter bezig zijn met, en inzicht krijgen in, de maatregelen voor dataveiligheid binnen onze praktijk. We pakken het stap voor stap aan. Bij vragen mailen we onze vraag en hebben we snel antwoord” Tandarts Beyers: “De veiligheid […]

Lees meer