Voeten op Texel, De Cocksdorp, Texel

Nicollette van Kooten, podotherapeut, de Cocksdorp, Texel,

‘Sinds de start van de drukte rondom de AVG ben ik aan het rondkijken geweest op verschillende sites om mij te informeren over wat de beste manier is om de AVG te implementeren in mijn (solo) podotherapiepraktijk. Hier en daar vond ik wat AVG-implementatie-tools, maar als ik die doorlas sloeg de schrik me om het hart en schoof de hele AVG weer voor mij uit.  Omdat 25 mei wel steeds dichterbij kwam en ik mijn hoofd niet in het zand kon blijven steken ging ik toch weer  op zoek naar een passende oplossing voor mij en mijn praktijk. Uiteindelijk kwam ik terecht op de website van de VVAA, en zo vond ik de link naar Waveland waar ik kon kiezen uit 3 verschillende modules; Basis, Comfort en Compleet.

De informatie op de website vond ik wat summier en omdat ik twijfelde welke module voor mij het meest geschikt was, heb ik contact opgenomen met Waveland. Zij adviseerden mij om voor module Comfort te kiezen. Ik kon binnen 30 minuten aan de slag, en ben er gewoon voor gaan zitten. Na 15 minuten had ik de opzet van de module door; het is gewoon een kwestie van goed lezen en dan invullen wat er gevraagd wordt. Omdat ik het idee had dat ik die hele AVG-koe nu eens goed bij de horens gevat te hebben werd ik enthousiast en na elke dag een uurtje ermee bezig te zijn geweest heb ik de hele module in 1 werkweek bijna afgerond. Wat ik zo fijn vind is dat ik zeker weet dat ik niets heb overgeslagen, dat ik niet iets heb gemist, maar dat ik helemaal klaar ben voor de AVG en dat is een heel goed gevoel.

Voordat ik begon aan deze module twijfelde ik enorm, het bedrag is best hoog voor een solopraktijk, en de informatie op de website is wat summier. Daarnaast werd wel duidelijk aangegeven wat de prijs is van de modules en werd duidelijk gemaakt dat dit een jaarlijks terugkerend bedrag is. Ik vroeg me af of dit wel een passende oplossing voor mijn praktijk zou zijn.  Nu ik klaar ben met deze module ben ik zo tevreden, dat ik zelfs doorstroom naar de module Compleet.’

Lees ook

Huisartsenpraktijk S.J. van Beukering

Een van de goede dingen die ik heb gedaan destijds, is me met de AVG-toestanden bij Waveland juristen aansluiten: voelt echt heel veilig en geborgen. Niet alleen de AVG, maar ook van andere bijkomstigheden, blijf ik bij,  ‘juist ingepakt’ en goed op de hoogte. Fijn dat jullie er zijn.  

Lees meer

Podotherapie Huke

Net als ik, hebben jullie een passie voor jullie werk en jullie zijn een super bedrijf! Jullie sluiten aan bij mijn business model: de KIS methode: Keep It Simple !!!

Lees meer

Verhage Orthopedie

MDR (Medical Device Regulation) Het is een gegeven, de Europese verordening MDR is voor de branche orthopedie techniek en orthopedische schoentechniek een feit. Binnen deze wet registreren wij op maat gemaakte hulpmiddelen. Zo kunnen we precies achterhalen welke materialen gebruikt zijn en door welke fabrikant de materialen geleverd zijn, professionele inslag en duidelijkheid. Vanaf 26 […]

Lees meer